Ustvarjamo koncepte

Triangle

Zakaj VMC?

Smo malo podjetje z velikimi strokovnjaki. Ustvarjamo funkcionalne prostore za vse, ki cenite kakovost, obožujete estetiko in spoštujete varnost. Pri svojem delu sledimo vrednotam, ki omogočajo vzpostavitev stabilnega partnerstva. Z najvišjo kakovostjo materialov in storitev zagotavljamo konkurenčno ponudbo prostorskih rešitev v jugovzhodni Evropi.

Presenetljivo privlačni. Presenetljivo domiselni.

 • Brezkompromisno visokokakovostne rešitve
 • Široka paleta produktov
 • Nosilno ogrodje iz jekla in aluminija
 • Kratek rok dobave
 • Strokovno svetovanje pri načrtovanju in inženiringu

Storitve

Za vsakim projektom stoji usposobljena in izkušena ekipa z individualnem znanjem s svojega področja delovanja.

 • Svetovanje
 • Prostorsko načrtovanje
 • Gradbena dovoljenja
 • Rešitve na ključ
 • Načrti pred izgradnjo
 • Načrtovanje opreme
 • Načrtovanje in organizacija polaganja temeljev
 • Vzdrževanje industrijskih hal in šotorov
 • Nujna pomoč, tudi ob koncu tedna

Kakovost in varnost

Kakovost in varnost zagotavljata, da se lahko zanesete na našo tehnologijo, izvedbo, zagotovljene značilnosti šotorov, svetovanje in na to, da boste dobili najbolj optimalno rešitev za vaše potrebe in zahteve. Za doseganje kakovosti in varnosti skrbijo naši zaposleni in partnerski ponudniki storitev, ki so vedno usposobljeni v skladu z najnovejšimi dosežki na svojem specializiranem področju. Proizvodnja prireditvenih šotorov in industrijskih hal zahteva stroge predpise in visoko stopnjo varnosti. Te zahteve brez izjeme upoštevamo in strankam zagotavljamo kakovostno izvedbo projekta. To dokazujejo priporočila zadovoljnih strank.

Obožujemo izzive

Da bi bil vaš projekt izpeljan profesionalno, pravočasno in zanesljivo, se dela vedno lotimo z jasnim nadzorom in usposobljeno ekipo. Odvisno od vaših zahtev in potreb, vam lahko ponudimo različno opremo in dodatke. Poleg tega preverimo posebnosti lokacije ter poiščemo najboljšo in najzanesljivejšo rešitev za postavitev vašega prireditvenega šotora ali hale. Projektov se vedno lotimo z zvrhano mero ustvarjalnosti, ker preprosto obožujemo izzive.

Tehnično svetovanje

C

Zamisel

C
l

Oblikovanje

C

Izdelava

C

Montaža

C

Dodatne storitve

Kako delamo?

Začetek

Izziv, ki ga predstavlja prazen prostor

Predračun

Vaša zamisel dobi finančni izračun

Tehnična ekipa

Strokovnjaki za profesionalno montažo

Otvoritev

Zadovoljni naročniki in uporabniki

3D predstavitev

Vizualiziramo vaše potrebe in zamisli

Časovni okvir

Sestavimo natančen terminski plan

Oprema

Priskrbimo vam vso potrebno opremo in storitve

Kako delamo?

Začetek

Izziv, ki ga predstavlja prazen prostor

3D predstavitev

Vizualiziramo vaše potrebe in zamisli

Predračun

Izziv, ki ga predstavlja prazen prostor

Časovni okvir

Sestavimo natančen terminski plan

Tehnična ekipa

Strokovnjaki za profesionalno montažo

Oprema

Priskrbimo vam vso potrebno opremo in storitve

Otvoritev

Zadovoljni naročniki in uporabniki

3D vizualizacija

Poleg tehničnega svetovanja, vam naša izkušena ekipa z veseljem pripravi vizualno zasnovo vašega projekta – prostorski koncept za prireditev ali postavitev industrijske hale za vaše potrebe. 3D vizualizacija prispeva k razumevanju funkcionalnosti in arhitekturnem oblikovanju šotorov in hal.

Poglejte si primer 3D vizualizacije

Posebne zahteve

Dandanes mobilni objekti zagotavljajo rešitve, za katere pred nekaj leti ni nihče mislil, da so možne. Šotori za prireditve in inovativni prireditveni prostori narekujejo trende na področju dogodkov, promocij in sejmov. Industrijske in skladiščne hale so vse pogosteje zgrajene kot začasni objekti. Zunanje športne objekte lahko spremenimo v pokrite in omogočimo, da so nogometna igrišča na voljo ne glede na vremenske razmere, celo pozimi.
 

Rešitve na ključ

Kadar se pojavi potreba, v nujnih primerih ali ob natrpanem urniku, vam pravočasno zagotovimo vsestranski paket na ključ, s katerim ne boste imeli skrbi. Te rešitve so v sodelovanju z našimi usposobljenimi partnerji narejene po meri in v skladu z vašimi željami in posebnostmi. Predamo vam torej dokončane objekte (prireditveni šotori in industrijske hale), ki povsem izpolnijo vaša pričakovanja o funkcionalnosti in arhitekturi – objekti, ki se jih boste veselili!

Pin It on Pinterest