Šotori za prireditve

Triangle

Rešitev za vsako priložnost

Losberger De Boer je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev visokokakovostnih šotorov in prostorskih rešitev. Naše ime pomeni brezkompromisno kakovost izdelkov ter usposobljenost in popolno predanost izpolnjevanju zahtev strank.

  • Kakovost: 100 % evropska kakovost, vključno s statičnimi izračuni
  • Večnamenskost: sejmi, šport, catering, poslovni in VIP dogodki
  • Modularnost: odstranite ali dodate lahko enega ali več modulov
  • Ekonomičnost: najem ali nakup
  • Dostopnost: hitra dobava

Prireditveni šotori Losberger De Boer

Losberger De Boer vam nudi pravi šotor za vsako priložnost – catering, poroka, vrtna zabava, družinska obletnica, festival, pogostitev, proslava, športni dogodek, poslovni dogodek, promocija, modna revija, sejem, koncert in druge prireditve na prostem. Izdelujemo ustvarjalne in funkcionalne prostorske rešitve individualno prilagojene vašim potrebam in zahtevam, ki jih narekuje prireditev.

Po zaslugi visokokakovostnega modularnega konstrukcijskega sistema šotori Losberger De Boer nudijo izjemno raznolikost velikosti, oblik in razporeditvenih možnosti. Z razponi od 3 do 60 metrov. Šotori so lahko eno ali dvoetažni. Modularnost šotorov izpolnjuje vse vaše želje in zahteve. Modularni način postavitve omogoča hitro in izjemno ekonomično uporabo prireditvenih šotorov.

Prostorske rešitve za vsa področja uporabe

V podjetju VMC boste našli pravo prostorsko rešitev za vsako priložnost. Izdelujemo funkcionalne in kakovostne šotore za hotele in gostinstvo, športne dejavnosti (nogomet, košarka, tenis, golf, hokej), poslovne in VIP dogodke, sejme ter skladiščenje.

Vas zanima več o naših šotorih?

Vse tipe šotorov in druge prostorske rešitve za prireditve si lahko ogledate v brezplačnem barvnem katalogu.

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Naši šotori

Garden Cottage

Garden Cottage

Čudovita in čudovito ekonomična
Klasična pagoda Losberger De Boer Garden Cottage je idealna prostorska rešitev za manjše in večje prireditve na prostem. Pagoda združuje lepoto, ekonomsko upravičenost in funkcionalnost.

Pagoda P8

Pagoda P8

Lepa, praktična in individualna
Močnejši profili Pagode P8 omogočajo namestitev steklenih ali trdih stranic. Pagoda s steklenimi stranicami je idealen dodatni prostor za prireditve na višjem nivoju.

multiflex P9

multiflex P9

Ekonomičen ob vsaki uporabi
Preprost prireditveni šotor multiflex P9 omogoča enostaven transport, montažo in demontažo ter skladiščenje in vzdrževanje. Idealen za kratkotrajne dogodke.

multiflex P7

multiflex P7

Veličina razpona
Multiflex P7 mogoča preprosto povezovanje z drugimi šotori ter namestitev steklenih in trdih stranic. Razpon lahko sega do 15 metrov širine.

easyflex P5N

easyflex P5N

Veliko po ugodni ceni
Prireditveni šotor P5N je privlačna rešitev za vse tiste, ki jim je cena najpomembnejša. Kljub ugodni ceni ohranja najvišjo kakovost materialov in konstrukcije.

uniflex P3N

uniflex P3N

Vsestranski, ustvarjalen in modularen
Modularni sistem uniflex nudi možnost, da en prireditveni šotor spremenite v dva ali več prireditvenih šotorov. Na voljo je cela vrsta dodatkov, ki še izboljšajo uporabnost in izgled.

uniflex P2N

uniflex P2N

Edinstvene rešitve za posebne zahteve
Velik prireditveni šotor uniflex P2N nudi najvišjo stopnjo ustvarjalnosti, širok izbor šotorskih oblik in posebno ugodne prostorske rešitve za prireditve na prostem.

maxiflex P1

maxiflex P1

Mogočnost velikosti in prilagodljivosti
Med sistemi velikih prireditvenih šotorov je maxiflex P1 najbolj prilagodljiv. Ponuja privlačen izbor oblik in velikosti z razponi, večjimi od 30 metrov.

maxiflex P10

maxiflex P10

Narekuje trende modularnega razpona
Izjemni razponi šotora maxiflex P10 omogočajo preprosto postavitev sejemske hale ali prostora za koncerte, festivale, poslovne dogodke in ostale večje prireditve na prostem.

maxiflex Emporium

maxiflex Emporium

Privlačne prostorske rešitve v dveh etažah
Idealna rešitev za zgornje nadstropje v dvoetažnem šotorskem objektu, kot balkon ali samostojna galerija.

Poroke in družinske obletnice

Poroka je enkratni dogodek, ki zahteva profesionalnost, zaupanje, eleganco in varnost. Z našimi idejami in prostorskimi rešitvami vam pomagamo pri organizaciji porok in družinskih obletnic. Primerno opremljen prireditveni šotor bo vašim gostom zagotovil prijetno vzdušje ter omogočil nemoteno logistično podporo cateringu in nastopajočim. Nepozabnih osebnih dogodkov ne želimo prepustiti naključju, zato vedno poskrbimo za kvalitetno izvedbo dogodka v intimnem ambientu.

Pogostitve in catering

Potrebujete dodatni prostor za vaš dogodek? Izdelujemo kakovostne šotore za vse vrste pogostitev in prireditev: poroka, gala večer, konferenca, poslovno druženje, catering. Modularni šotori Losberger De Boer so vrhunski dodatni prostor za hotel, restavracijo, golf klub, javni park in grad (poroka in pogostitev na gradu).

Igrišča za golf

Opremite golf igrišče s privlačnimi prostorskimi rešitvami! Svojim najzvestejšim gostom ponudite dodatni prostor za vse vrste priložnosti in druženja v okviru golf kluba. Razširite vaše prostorske možnosti s šotorom za prireditve: prostor za prireditve in catering, klubski prostor, prostor za počitek in druženje, konferenčna dvorana, kavarna, bar in restavracija, VIP loža (VIP lounge) ter dodatni prostor k obstoječemu objektu.

Športni objekti

V naši ponudbi šotorov boste našli tudi stalne prostorske rešitve za športne klube, na primer za košarko, nogomet, golf, tenis in hokej. Zunanje športne objekte lahko spremenimo v pokrite in omogočimo, da so nogometna igrišča na voljo ne glede na vremenske razmere, celo pozimi. Funkcionalni in kakovostni šotori Losberger De Boer zagotavljajo varnost in zaščito v vseh vremenskih razmerah.

Pin It on Pinterest