Prireditveni objekti

Triangle

Dogodki s stilom

Arhitekturno sveži in inovativni prireditveni objekti Losberger De Boer so prava izbira za organizacijo dogodkov tudi na najvišji ravni. Čiste linije, steklene površine in kakovostni materiali bodo dodali stil vašim poslovnim ali športnim dogodkom, razstavam, promocijam in drugim VIP prireditvam.

  • Kakovost: 100 % nemška kakovost, vključno s statičnimi izračuni
  • Večnamenskost: sejmi, šport, catering, poslovni in VIP dogodki
  • Modularnost: odstranite ali dodate lahko enega ali več modulov
  • Ekonomičnost: nakup ali najem
  • Dostopnost: hitra dobava

Nove arhitekturne rešitve

Prepoznavnost je danes bistveni element, ki prispeva k uspešnosti podjetja. Prireditveni objekti Losberger De Boer zagotavljajo najvišjo mero prepoznavnosti na manjših in večjih dogodki na prostem. Svojim gostom ponudite več! Naj bodo vaše najzvestejše stranke in poslovni partnerji navdušeni nad vašo inovativno predstavitvijo. Nove arhitekturne prostorske rešitve so prava izbira za organizacijo prireditev na najvišjem nivoju.

Kreativni prostori za dogodke so individualno prilagodljivi vašim potrebam za različne namene, kot so oglaševanje, predstavitev podjetja, promocija, pogostitev poslovnih partnerjev, obletnica podjetja in modna revija.

Plemenitost aluminija in stekla

Prepoznavnost na dogodkih omogočajo stekla (horizontalni in vertikalni stekleni elementi), ravna streha, kockasta oblika in možnost postavitve šotora v dveh etažah. Najbolj inovativne šotorske rešitve Losberger De Boer omogočajo nameščanje atraktivnih tiskanih transparentov in integracijo mobilnih LED zaslonov.

Vas zanima več o sodobnih prireditvenih objektih?

Vse tipe objektov in šotorov z ravno streho si lahko ogledate v brezplačnem barvnem katalogu.

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Naši prireditveni objekti

Cyclone

Cyclone

Nov prostorski občutek
Nova generacija malih prireditvenih objektov s čisto obliko, ravnimi linijami in velikimi steklenimi površinami ustvarjajo povsem nov občutek za prostor na dogodkih.

Kubo

Kubo

Kockast, steklen, okolju prijazen
Posebnosti prireditvenega objekta Kubo so značilna pravokotna oblika, visok strop, velike steklene površine in možnost nameščanja fasadnih transparentov.

Palas

Palas

Nova dimenzija
Velik steklen prireditveni objekt Palas s svojo kockasto obliko prinaša novo dimenzijo v oblikovanju prostora za velike prireditve.

Poslovni in VIP dogodki

Poslovni dogodki so izvrstna priložnost, da svoje podjetje prikažete v najboljši luči. Ponudite svojim strankam, dobaviteljem in zaposlenim udobje, ki si ga zaslužijo. Naši prireditveni objekti so prilagojeni vašim vizijam, prav tako postavitev ne zahteva veliko časa. Podprli vas bodo z ustvarjalnostjo in udobjem – od dekoracije in razsvetljave, do pohištva in opreme – ne glede na to, ali gre za manjšo zabavo zaposlenih ali za večji poslovni dogodek.

Športni dogodki

Gostoljubnost morajo čutiti prav vsi udeleženci športne prireditve, od gledalcev do VIP gostov, sponzorjev in predstavnikov tiska. Losberger De Boer šotori so danes prisotni na skoraj vseh priznanih športnih dogodkih – olimpijske igre, FIFA World Cup, svetovno prvenstvo kajak-kanu, moto športi, velika mednarodna smučarska in atletska tekmovanja. Izberite naše prireditvene objekte in vaši gostje bodo vedno sedeli »v prvi vrsti«!

Modne revije

Moda daje oblikovalcem možnost za inovativno uprizoritev svojih izdelkov, mi pa poskrbimo za to, da obiskovalci občutijo prvovrstno in stilsko dovršeno vzdušje. Za modne revije in dogodke smo ustvarili inovativne prireditvene objekte, ki omogočajo kreativno predstavitev modnih kreacij. Prostorske rešitve Losberger De Boer igrajo pomembno vlogo v svetu mode (London Fashion Week, Berlin Fashion Week, Mercedes-Benz Fashion Week).

Sejmi in razstave

Sejmi so odlična priložnost, da svoje podjetje predstavite na inovativen način. Naši promocijski prostori vam nudijo individualne rešitve za predstavitev vašega podjetja na lokalnih in mednarodnih sejmih. Izkoristite ponudbo kreativnih objektov za promocijo podjetja. Naša izkušena ekipa bo z vami od predstavitve podjetja na 25 m² do postavitve sejmišča nekje na prostem v velikosti do 25.000 m².

Pin It on Pinterest