Materiali in dodatna oprema za šotore

Triangle

Obogatite svoj predstavitveni prostor

Celovit program dodatkov omogoča veliko možnosti za izvirno oblikovanje vašega prostora. Sistemska polnila iz stekla ali trdega PVC-ja, kasetni podi, aluminijasta vrata, rampe, dekorativni elementi in druga oprema vam bodo pomagali pri oblikovanju prilagojenih prostorskih rešitev za vsak namen.

  • Rešitve za vsak žep
  • Široka paleta produktov
  • Nosilno ogrodje iz jekla in aluminija
  • Preverljivi statični izračuni v skladu z evrokodom (EC0, EC1, EC3)
  • Kratek rok dobave
  • V najem ali nakup

Kasetni podi

Dobro konstruirani talni sistemi Losberger De Boer zadovoljijo zahteve sodobnih prireditvenih prostorov in njihovih uporabnikov.

Kasetni pod multiflex
Kasetni pod multiflex
Kasetni pod multiflex

Kasetni pod multiflex za male šotore

Narejen po meri, trpežen, ekonomičen in lep

Odlično prileganje posameznih talnih elementov pomeni, da je nameščanje kasetnega poda preprosto, tla pa so videti lepa tudi brez preprog. Kadar morate šotor pritrditi, je naš talni sistem z vdelanimi jeklenimi utežmi popolna rešitev za vas. Z dodatnimi kovinskimi palicami/utežmi, ki se montirajo pod talne plošče, dosežemo dodatno statično obtežitev. Tako sidranje ni potrebno na površinah, kjer ni dovoljeno vrtanje v tla.

Dimenzije (d x š): 295 x 101 cm

Kasetni pod za velike šotore

Za izjemen vizualni vtis

Zaradi odlične skladnosti posameznih elementov in razmeroma majhnega števila potrebnih sestavnih delov je namestitev kasetnega poda Losberger De Boer hitra in preprosta. Vdelani kanali za inštalacije s spremenljivimi izhodi vam omogočajo, da natančno položite kable in dovodne cevi ter jih tako zlahka in nevidno speljete do želenih odvzemnih mest. Kasetni pod lahko uporabljate v sistemih velikih šotorov easyflex plus, uniflex in maxiflex. Njihova nosilnost je do 350 kg/m² oziroma do 1000 kg/m² s primerno podlago.

Dimenzije (d x š): 243 x 100 cm

Kasetni pod za velike šotore
Kasetni pod za velike šotore
Kasetni pod za velike šotore

Posebni vizualni poudarki

S številnimi možnostmi dodatne opreme za oblikovanje notranjosti in zunanjosti lahko vaš prireditveni prostor še dodatno poudarite in nadgradite.

Stenski paneli iz trde plastike

Trdi plastični paneli Losberger De Boer so idealna rešitev za trdne stene, še posebno skupaj s tlemi. Plastični paneli so nameščeni na stranicah namesto standardnih plastičnih zaves.

Stekleni elementi

Naši visokokakovostni horizontalni in vertikalni stekleni elementi vam nudijo obilico naravne svetlobe ter vpoglede in razglede, ki jih želite. Poleg tega povečujejo estetsko privlačnost prireditvenega prostora.

Zavese iz dvoslojnega PVC-ja

Naše stranice in obloge streh so izdelane iz dvoslojnega PVC materiala, so neobčutljive na umazanijo in na voljo z okni v več privlačnih oblikovanjih.

Vrata

Vhodna in izhodna vrata kot dodatni elementi, ki polepšajo videz šotorov in jasno začrtajo vhod v šotor ali prireditveno in sejemsko halo. Vsa vrata Losberger De Boer je mogoče zakleniti, opremljena pa so z ustreznimi zapahi za izhod v sili.

Klančine

Klančine za dostop lahko kupite kot dopolnilni dodatek, s katerim boste zagotovili dostopnost vsem obiskovalcem in olajšali dostavo opreme.

Stopnice

Za dvoetažne prireditvene šotore in objekte so na voljo udobne in varne stopnice v različnih oblikah in izvedbah, ki jih lahko namestite zunaj ali znotraj objekta.

Transportni regali

Za varen transport in ekonomično skladiščenje vaše prireditvene opreme

Vso opremo lahko varno prevažate in optimalno hranite z regali za prevoz in shranjevanje, ki jih lahko nalagate drug na drugega in s tem prihranite prostor. Regali so na voljo v različnih velikostih in razporeditvah ter so natančno prilagojeni izdelkom. Varno lahko prevažate in učinkovito hranite stenske in talne panele, okna in steklene elemente, vrata in strešne kritine itd.

Pin It on Pinterest