Industrijske hale

Triangle

Rešitev za vsako dejavnost

V podjetju VMC smo razvili lahke montažne kovinske hale z najvišjo stopnjo kakovosti in varnosti. Naše prostorske rešitve za industrijske hale in skladiščne šotore so popolnoma prilagodljive vašim potrebam. Z njimi boste učinkovito razširili svojo dejavnost in lažje dosegli zastavljene cilje razvoja.

  • Kakovost: 100 % evropska kakovost, vključno s statičnimi izračuni
  • Večnamenskost: skladiščenje, proizvodnja, logistika, delavnice
  • Standardiziranost: skladno z evropskimi standardi
  • Fleksibilnost: prilagajanje glede na prostor in časovni načrt
  • Dostopnost: hitra dobava

Industrijske hale in skladiščni šotori VMC

Danes bolj kot kadarkoli prej velja, da se mora uspešno podjetje hitro in učinkovito odzivati na spremembe na trgu. Stalne prostorske stiske predstavljajo časovno in finančno izgubo, zato smo za vas razvili fleksibilne prostorske rešitve, ki bodo omogočile rast vašega podjetja.

Montažne hale in skladiščni šotori VMC so uporabni na številnih področjih – v industriji, proizvodnji, pri skladiščenju, razstavljanju in hrambi vozil (kot nadstrešek ali šotor za vozila), v logistiki (paletna, regalna in visokoregalna skladišča), recikliranju in civilni zaščiti. Naša izkušena ekipa vam bo pripravila idejno zasnovo za enostavno skladišče, v katerem bo vaše blago zaščiteno pred vremenskimi vplivi, ali za proizvodno halo, opremljeno z okni, vrati, rampami, žerjavnimi progami ipd.

Individualne prostorske rešitve

Lahke montažne kovinske hale VMC z jekleno ali aluminijasto konstrukcijo so varna izbira za vašo prostorsko stisko. Naše montažne sistemske hale in skladiščni šotori so prilagojeni vašim potrebam – razpon do 50 m ter poljubna višina in dolžina. Poleg tega montažne hale VMC omogočajo učinkovito rast in lokacijsko prilagodljivost, saj je montaža in demontaža hale izjemno hitra.

Vas zanima več o naših halah?

Vse tipe industrijskih hal in skladiščnih šotorov si lahko ogledate v brezplačnem barvnem katalogu.

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Prenos kataloga

Prosimo, zaupajte nam vaše podatke in v naslednjem koraku prenesite katalog na svojo napravo.

Q

Naše hale in skladiščni šotori

Najem hale

Najem hale

Prilagodljiva rešitev
Najem hale omogoča vzpostavitev ugodnega razmerja med stroški in dobičkom. Z najemom hale pridobite prilagodljiv objekt, davčne ugodnosti in večjo likvidnost.

Aluminia

Aluminia

Dolgoročna naložba
Vrhunska rešitev za vrsto začasnih in trajnih objektov, popolnoma prilagodljiva vašim potrebam kot podaljšek obstoječe hale ali samostojno.

SIMPLe

SIMPLe

Hitro, ekonomično in fleksibilno
Sistemske hale SIMPLe z jekleno konstrukcijo so ekonomične in hitro dobavljive. Dobro prenašajo večje snežne in vetrne obremenitve.

Proizvodnja

Poslovni uspeh med drugim pomeni tudi odziv na spremembe razmer na trgu v najkrajšem možnem času. Da boste v svojem podjetju zlahka vzpostavili ugodno razmerje med stroški in dobičkom, vam bodo naši projektni vodje pripravili idejno zasnovo za proizvodno halo, ki ustreza vašim potrebam. Individualna proizvodna hala bo zagotovila učinkovito rast vaše proizvodnje.

Logistika

Manjši in večji logistični centri zahtevajo določeno število transportnih poti, visokoregalno opremo, zahtevne predpise (požar, statika). Našim strankam nudimo funkcionalne in napredne prostorske rešitve za logistiko in regalna skladišča, ki zagotavljajo uspešne logistične procese v vašem podjetju.

Skladišča

Hitre spremembe razmer na trgu pogosto zahtevajo postavitev dodatnega prostora v najkrajšem možnem času. Ker je skladišče nujno potrebno za uspešno poslovanje vašega podjetja, smo za vas razvili hitro dobavljive ekonomične hale. Sistemske hale z jekleno konstrukcijo so idealna prostorska rešitev za vaše skladišče. Izbirate lahko med vrstami dodatkov kot so vrata, okna, razsvetljava in HVAC.

Hramba vozil

Skladiščenje vozil zahteva visoko stopnjo varnosti in zaščite. Upraviteljem skladiščenja vozil (avtovlekam, avtotransportom) nudimo visokokakovostne skladiščne šotore, ki zagotavljajo najvišjo zaščito pred vremenskimi vplivi, npr. zaščito proti toči. Naše hale za varno skladiščenje vozil tako znižujejo stroške zavarovanja vozil.

Pin It on Pinterest