Produkt Šotor Losberger de Boer maxiflex P1 40.5/400×75
Leto 2019
Lokacija Bačka Topola, Srbija
Naročnik Sat Trakt d.o.o.

Prvi nogometni klub v Bački Topoli je bil ustanovljen leta 1912 in uradno obstaja od leta 1913 pod imenom “Topolski Sportski Club” (TSC). Nogometni klub z več kot stoletno tradicijo, TSC Bačka Topola, je sezono 2016-2017 končal z napredovanjem v srbski prvi ligi.

Nogometna akademija

Avgusta 2018 so v Bački Topoli svečano otvorili najsodobnejšo akademijo z osrednjim stadionom, 4 pomožnimi igrišči in namestitvijo za nogometaše.

Poglavitni cilj projekta gradnje nogometne akademije je bil predvsem ustvariti boljše pogoje za delo z mladimi nogometaši ter zagotoviti najprimernejše okolje za njihov razvoj in napredek. Sodobna nogometna akademija naj bi dolgoročno vodila k razvoju nadarjenih nogometašev in nogometne infrastrukture v Vojvodini in Srbiji.

Postavitev šotora za nogometne treninge

Na manjšem igrišču bo v zimskem času postavljen ogrevan šotor v izmeri 40 x 75 m s stransko višino 4 m. Pokrito nogometno igrišče bo namenjeno nogometnim treningom in pripravam na novo sezono. Zunanji športni objekt omogoča, da je nogometno igrišče na voljo v vseh vremenskih razmerah, tudi pozimi.

Velik šotorski objekt za nogometni klub TSC iz Bačke Topole je popolnoma prilagojen zahtevam in potrebam kluba. Šotor maxiflex P1 namreč nima podpornih rok v kotih in kljub temu še vedno ustreza vsem statičnim zahtevam. Ta posebnost nogometašem omogoča nemoteno uporabo prostora med treningi.

Šotori Losberger De Boer omogočajo enostavno montažo in demontažo, zato lahko naročnik brez večjih naporov ustvarja individualne prostorske rešitve. Iz obstoječega šotora lahko po potrebi postavi šotor 20 m širine, preostali del šotora pa izkoristi za skladiščenje opreme.

Poleg tega lahko tako velik šotor predstavlja izjemen prireditveni prostor za večje dogodke in prireditve.

Generalni sponzor nogometnega kluba TSC Bačka Topola je podjetje SAT-TRAKT d.o.o. iz Bačke Topole.

Montaža šotora maxiflex P1 v Bački Topoli

Pin It on Pinterest