Produkt Prireditveni šotor maxiflex P1 Arcum in kubus Cyclone
Leto 2019
Lokacija Trg republike, Ljubljana
Naročnik Zavod Zvereene

Trg republike v Ljubljani je v začetku aprila gostil spomladansko edicijo ljubljanskega tedna mode, imenovanega LJFW. Pod arhitekturno svežim prireditvenim objektom so si modni navdušenci lahko ogledali kreacije modnih oblikovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Avstrije in Madžarske.

Urbani prostor modnih presežkov

Veseli nas, da smo ob jubilejni 10. ediciji LJFW skupaj z organizatorji prispevali h kreativni organizaciji dogodka. Med pomembne novosti ljubljanskega tedna mode lahko zagotovo štejemo tudi postavitev dveh prireditvenih šotorov inovativnih oblik, ki jih v naši prestolnici do sedaj še nismo videli.

Verjamemo, da postavitev arhitekturno svežih prireditvenih šotorov v središču mesta temeljito prispeva k predstavitvi Ljubljane kot sodobne evropske prestolnice. Poleg tega je postavitev šotorov Losberger De Boer popolnoma v skladu z ohranjanjem zelene podobe prestolnice, saj se upoštevajo vse okoljske zahteve po minimalni obremenitvi narave. Objekti sledijo najzahtevnejšim standardom DIN ISO 9001 in DIN ISO 14001.

Prepričani smo, da s postavitvijo prireditvenih šotorov in objektov Losberger De Boer izpolnjujemo želje naročnikov in ambiciozno prinašamo nove dimenzije v oblikovanju prostorov. V VMC čutimo dolžnost, da Ljubljani kot sodobni evropski prestolnici ponudimo najboljše in prispevamo k dvigu kakovosti prireditev na najvišji nivo. Veselimo se ustvarjanja novih urbanih prostorov za prireditve v mestnem središču.

Steklen šotor za spomladansko edicijo LJFW

Steklen prireditveni šotor v izmeri 15 x 50 m je od 1. do 4. aprila 2019 na Trgu republike gostil množico ljubiteljev mode. Na Trgu republike je obiskovalce pozdravil skoraj 800 m2 velik šotor s posebnim oblikovanjem in velikim steklenim vhodom. Prvi večer LJFW je zaznamoval tolikšen naval obiskovalcev, da je izvršna producentka LJFW, Melinda Rebrek, povedala, »da bi šotor napolnili, tudi če bi bil 20 metrov daljši …” (MMC RTV Slovenija, 2019).

LJFW steklenjak

Privlačen razstavni objekt z naprednim oblikovanjem in futurističnim videzom je idealna rešitev za dogodke kot je LJFW. Kubus Cyclone ustvarja povsem nov občutek za prostor na dogodkih. Vrhnji del fasade je mogoče izkoristiti za namestitev atike, ki omogoča brandiranje objekta in s tem vrhunsko vizualno predstavitev dogodka. Na ljubljanskem tednu mode je bil steklen kubus Cyclone postavljen za potrebe info točke, kamor je bil umeščen tudi Philips Slovenija lepotni kotiček.

Na Trgu republike smo ustvarjali koncepte

Šotori z naprednim oblikovanjem in velikimi steklenimi površinami omogočajo najvišjo mero prepoznavnosti na dogodkih. LJFW si kot eden izmed pomembnejših modnih dogodkov pri nas zagotovo zasluži najbolj kreativne prostorske rešitve, ki obiskovalce navdušujejo z inovativno predstavitvijo.

Montaža objektov LJFW, 2019

Ljubljana Fashion Week, 2019

Pin It on Pinterest