easyflex P5N

easyflex P5N

Veliko po ugodni ceni
Prireditveni šotor P5N je privlačna rešitev za vse tiste, ki jim je cena najpomembnejša. Kljub ugodni ceni ohranja najvišjo kakovost materialov in konstrukcije.

uniflex P3N

uniflex P3N

Vsestranski, ustvarjalen in modularen
Modularni sistem uniflex nudi možnost, da en prireditveni šotor spremenite v dva ali več prireditvenih šotorov. Na voljo je cela vrsta dodatkov, ki še izboljšajo uporabnost in izgled.

uniflex P2N

uniflex P2N

Edinstvene rešitve za posebne zahteve
Velik prireditveni šotor uniflex P2N nudi najvišjo stopnjo ustvarjalnosti, širok izbor šotorskih oblik in posebno ugodne prostorske rešitve za prireditve na prostem.

maxiflex P1

maxiflex P1

Mogočnost velikosti in prilagodljivosti
Med sistemi velikih prireditvenih šotorov je maxiflex P1 najbolj prilagodljiv. Ponuja privlačen izbor oblik in velikosti z razponi, večjimi od 30 metrov.

maxiflex P10

maxiflex P10

Narekuje trende modularnega razpona
Izjemni razponi šotora maxiflex P10 omogočajo preprosto postavitev sejemske hale ali prostora za koncerte, festivale, poslovne dogodke in ostale večje prireditve na prostem.

maxiflex Emporium

maxiflex Emporium

Privlačne prostorske rešitve v dveh etažah
Idealna rešitev za zgornje nadstropje v dvoetažnem šotorskem objektu, kot balkon ali samostojna galerija.

Kubo

Kubo

Kockast, steklen, okolju prijazen
Posebnosti prireditvenega objekta Kubo so značilna pravokotna oblika, visok strop, velike steklene površine in možnost nameščanja fasadnih transparentov.

Palas

Palas

Nova dimenzija
Velik steklen prireditveni objekt Palas s svojo kockasto obliko prinaša novo dimenzijo v oblikovanju prostora za velike prireditve.

Pin It on Pinterest