Razširite svoj pisarniški prostor

Socialno distanciranje je eden najpomembnejših ukrepov v boju proti širjenju okužbe s COVID-19. Izvajanje ustreznih ukrepov predstavlja velik izziv za mala in velika podjetja: Kako lahko svojim zaposlenim in strankam omogočite varno razdaljo in zmanjšanje fizične interakcije v času korone na absolutni minimum?

Začasni prostor za varno pisarniško okolje

V času, ko je socialna distanca postala naša nova resničnost, morajo podjetja sprejeti potrebne ukrepe, da omogočijo zaposlenim delo od doma ali pa ustvarijo varno pisarniško okolje. To ne vključuje le varne razdalje med mizami, ampak tudi dovolj prostora za prosto sprehajanje po stavbi.

Naše hitro postavljive hale in kontejnerji vam omogočajo, da v kratkem času ustvarite dodatni prostor kot podaljšek obstoječe stavbe ali kot samostojno enoto: pisarna, konferenčna dvorana, jedilnica itd. Poleg tega lahko z uporabo dvonadstropnih rešitev podvojite obstoječi prostor in ga uporabite za druge namene.

Prilagodljiv pisarniški prostor – razporedite delovna mesta v prostorih podjetja

Pojav korona virusa je močno vplival na delo, ki se zelo razlikuje od tistega, ki smo ga bili vajeni do sedaj. V obstoječih prostorih se lahko nahaja manjše število zaposlenih in ohranjati je treba socialno distanco tudi pri gibanju po poslovnih prostorih. Oboje je mogoče z uporabo začasnih prostorskih rešitev. Naše prilagodljive poslovne prostore lahko uporabite kot dodatek k obstoječi stavbi ali kot samostojno enoto, ki jo je mogoče postaviti na parkirišču, v industrijski coni ali sredi travnika.

Videz in izkušnja stalnega poslovnega objekta

Vse naše visokokakovostne prostorske rešitve lahko opremimo z dodatno opremo, kot so HVAC, razsvetljava in sanitarije, tako da se bodo vaši zaposleni lahko počutili popolnoma udobno. Z oblikovanjem in vso dodatno opremo bo začasni objekt na videz enak stalnemu poslovnemu objektu.

Zaupajte nam svoje zahteve in pomagali vam bomo pri vzpostavitvi prostorov za socialno distanciranje na delovnem mestu.

Pin It on Pinterest