Podjetje VMC 21 iz Ljubljane je uradni zastopnik mednarodne skupine Losberger De Boer Group, ki je eden vodilnih proizvajalcev visokokakovostnih šotorov in prostorskih rešitev za potrebe industrije.

Naš cilj je približati izdelke Losberger De Boer in naše storitve organizatorjem dogodkov in prireditev, industriji, logistiki ter nosilcem infrastrukturnih projektov. Strankam nudimo najem ali nakup prireditvenih šotorov in montažnih industrijskih hal.

Z namenom poslovnega povezovanja in vzpostavitve stabilnih medsebojnih odnosov smo za člane slovensko-nemške gospodarske zbornice pripravili posebne ugodnosti.

Članom slovensko-nemške gospodarske zbornice (AHK) nudimo:

  • 10% popust na najem prireditvenih šotorov
  • 5% popust na najem montažnih industrijskih hal
Prireditveni šotori

Ponujamo elitne šotore Losberger De Boer, ki sodijo v sam vrh ponudbe prostorov za dogodke in prireditve. Ime zagotavlja brezkompromisno kakovost, naša usposobljena ekipa pa popolno predanost izpolnjevanju naročnikovih zahtev. Izdelujemo ustvarjalne in funkcionalne prostorske rešitve individualno prilagojene vašim potrebam in zahtevam, ki jih narekuje prireditev. Po zaslugi visokokakovostnega modularnega konstrukcijskega sistema šotori Losberger De Boer nudijo izjemno raznolikost velikosti, oblik in razporeditvenih možnosti. Z razponi od 3 do 60 metrov. Šotori so lahko eno ali dvoetažni.

Industrijske hale in skladiščni šotori

Naše montažne industrijske hale in skladiščni šotori so kakovostne in prilagodljive prostorske rešitve za skladiščenje, logistiko, proizvodnjo in sejme. S kreativnimi idejami in kratkimi dobavnimi roki vam bomo pomagali pri doseganju poslovnih ciljev. Lahke montažne kovinske hale so varna izbira za vašo prostorsko stisko. Naše montažne sistemske hale in skladiščni šotori so prilagojeni vašim potrebam – razpon do 50 m ter poljubna višina in dolžina. Poleg tega montažne hale omogočajo učinkovito rast in lokacijsko prilagodljivost, saj je montaža in demontaža hale izjemno hitra.

Za dodatne informacije o prireditvenih šotorih, montažnih industrijskih halah in tehnično svetovanje smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirajte nas: info@vmc21.com ali 01 292 77 60.

Pin It on Pinterest