Dobrodošli pri VMC

Podjetje VMC 21 je uradni zastopnik skupine Losberger De Boer v državah Jugovzhodne Evrope. Naš cilj na tem trgu je približati izdelke Losberger De Boer in naše storitve organizatorjem dogodkov in prireditev, industriji, logistiki ter nosilcem infrastrukturnih projektov. Ponujamo vam domiselno projektiranje, hitre dobavne roke, prilagojeno financiranje in varne investicije v duhu stabilnega partnerstva in dolgoročnega sodelovanja. Skozi leta smo si z vsem, kar vključuje uporabo šotorov in hal, pridobili toliko izkušenj, da vas lahko zagotovo presenetimo z odgovorom na vaše zahteve. Naše kakovostne mobilne rešitve bodo učinkovito pripomogle k vašemu poslovnemu uspehu in finančni rasti. Mobilizirajte svoj potencial in se povežite z nami, naša ekipa je pripravljena.

Matjaž Vider, direktor

Sedež podjetja

VMC 21 d.o.o.
Leskoškova cesta 10
SI-1000 Ljubljana
Zemljevid

v

Podatki za stik

T  01 292 77 60
info@vmc21.com
I   www.vmc21.com

}

Delovni čas

Od ponedeljka do petka
od 8. do 17. ure
sobote, nedelje in prazniki zaprto

b

Podatki o podjetju

Davčna št. SI41058496
Matična št. 3662837000
Transakcijski račun/IBAN
SI56 0700 0000 3224 758
Gorenjska banka d.d., Kranj
Swift GORESI2X

Strokovna in izkušena ekipa

Matjaž Vider

Matjaž Vider

Direktor


Ustanovitelj in direktor podjetja na svoji poslovni poti stalno sledi inovativnosti, prilagodljivosti in transparentnosti. Pri zasnovi podjetja ga je vodila želja po zagotavljanju najvišje kakovosti in varnosti na področju prireditev in industrije. Matjaž tudi najbolj kočljive situacije preobrazi v prijeten izziv.


T 01 292 77 60
E matjaz.vider@vmc21.com

Aleš Rabzelj

Aleš Rabzelj

Vodja programa – industrijske hale


Tehnični direktor in vodja programa industrijskih hal je strokovnjak za gradbeništvo. Obožuje izzive, zato se z največjim veseljem loti še tako zahtevnih projektov. S tehničnim svetovanjem in strokovnostjo ponuja najvišjo mero zaupljivosti. Aleševo drugo ime je multitasking.


M 031 569 766
E ales.rabzelj@vmc21.com

Gregor Vider

Gregor Vider

Vodja programa – prireditveni šotori in objekti


Podkovan s tehničnim znanjem in izkušnjami s terena vam bo vselej predstavil najbolj optimalno prostorsko rešitev za vaše potrebe. Pri delu ga vodita poštenost in visok občutek odgovornosti. Nanj se lahko zanesete od idejne zasnove do uspešne izvedbe projekta. Gregor bo vaša podpora v vsakem trenutku v vseh vremenskih razmerah.


M 070 772 501
E gregor.vider@vmc21.com

Lea Mihelič

Lea Mihelič

Finance


Leo pri delu vodita natančnost in doslednost, zato je nepogrešljiv člen naše ekipe. Skrbi za to, da so poslovni dogodki pravilno urejeni in zavedeni. V pisarni izvaja red in disciplino, za kar smo ji sodelavci izjemno hvaležni.


T 01 292 77 60
E lea.mihelic@vmc21.com

Naše prednosti

  • Več kot 100-letna tradicija blagovne znamke Losberger De Boer
  • Visoko kakovostne modularne rešitve
  • Stalen razvoj ter edinstvene in inovativne oblike objektov
  • Tehnično svetovanje in izvedba na ključ
  • Velika zaloga objektov za potrebe najema
  • Realizirani projekti v več kot 120 državah sveta
  • Priprava vizualne predstavitve mobilnih objektov

Postavite nam vprašanje

Rade volje vam bomo odgovorili na vsa vprašanje glede priprave na vaš dogodek ali dodatno opisali produkte iz našega prodajnega programa. Če nam zaupate svojo telefonsko številko, vas lahko tudi pokličemo.

VMC 21 d.o.o.

Leskoškova cesta 10
SI-1000 Ljubljana
T 01 292 77 60

Pin It on Pinterest