Uporaba piškotkov

Upravljalec

VMC 21 d.o.o.
Zadobrovška cesta 75
SI-1260 Ljubljana Polje
Slovenija
T +386 1 292 77 60
info@vmc21.com

Matična št.: 3662837000
ID za DDV: SI41058496

Kaj so piškotki?

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Piškotki na www.vmc21.com

Na spletni strani www.vmc21.com uporabljamo naslednje piškotke:

Ime piškotka Trajanje Opis
ga
_gat_gtag
_gid
2 leti
1 minuta
24 ur
Statistika ogledov spletne strani
Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Nekateri trajajo do konca seje, nekateri dlje. Z njimi ne beležimo nikakršnih osebnih podatkov. Prepoznavanje vašega IP naslova je onemogočeno (podrobnosti).
viewed_cookie_policy 1 leto Nastavitve piškotkov
Piškotek, ki si zapomni vašo potrditev, da ste sprejeli uporabo piškotkov. Traja 1 leto in skrbi, da se v tem času obvestilo o piškotkih ne prikaže več.

Podatkov, zbranih s pomočjo lastnih piškotkov, ne posredujemo tretjim osebam. Več o varovanju osebnih podatkov preberite na strani Politika zasebnosti. Morebitne težave ali vprašanja nam sporočite na info@vmc21.com.

Piškotki tretjih oseb

Na spletnih straneh uporabljamo analitično orodje Facebook Pixel, ki nam pomaga meriti učinkovitost našega oglaševanja na Facebooku. Pri tem se naložijo piškotki njihovega spletnega mesta.

Ime piškotka Trajanje Opis
fr 90 dni Facebook Pixel Code
Facebookov osnovni oglasni piškotek, ki se uporablja za dostavo, merjenje in izboljšanje primernosti oglasov.

Če ste trenutno v vašem brskalniku prijavljeni v svoj osebni profil Facebook, se bodo z naše spletne strani naložili še dodatni piškotki. Več informacij o uporabi in nadzoru nad Facebookovimi piškotki si lahko preberete v njihovem Pravilniku o piškotkih.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.

VMC 21 d.o.o., september 2018

Pin It on Pinterest