Naši produkti iz programa za izredne razmere so zasnovani za hiter in prilagojen odziv na številne potrebe. Napihljivi šotori zagotavljajo neprekosljivo zavetje za prve posredovalce, nastanitev za hiter odziv, nujno medicinsko oskrbo, poveljniške postaje, rehabilitacijo, začasno nastanitev, začasne bolnišnice in za številne druge namene.

Napihljivi šotori, hangarji in nadstreški za izredne razmere

V nadaljevanju bomo pojasnili prednosti napihljivih šotorov in zakaj izbrati program Losberger De Boer za izredne razmere.

  • Prilagodljivost
  • Varnost
  • Hitra postavitev
  • Večnamenskost
  • Dodatna oprema
Prilagodljivost

Naše konstrukcije so izjemno prilagodljive glede na lokacijo. Zahvaljujoč modularni zasnovi je mogoče napihljive šotore postaviti po meri glede na vaše potrebe in v skladu z zahtevami vaše lokacije. Šotore lahko združujete ali jih postavite kot dodatni prostor k obstoječi stavbi. Na ta način lahko oblikujete najbolj praktične prostore za svoje potrebe.

Varnost

Varnost napihljivih šotorov in ostalih dodatnih prostorov je za nas izrednega pomena, zato uporabljamo materiale, odporne proti vetru in ognju ter skrbimo, da konstrukcije in sidranje izpolnjujejo najstrožje varnostne zahteve.

Hitra postavitev

Napihljive konstrukcije je mogoče postaviti v samo nekaj minutah z uporabo električnega kompresorja, pri večini konstrukcij pa je za postavitev potrebna le ena oseba. Šotore lahko zapakirate, da jih je mogoče ročno prenesti na kraj uporabe. Hitra montaža in demontaža zmanjšata lokacijske stroške in stroške namestitve.

Večnamenskost

V naši ponudbi najdete različne velikosti, materiale in dodatke. Večnamenskosti naših modularnih konstrukcij omogoča uporabo prostorov za različne namene, odvisno od vaših zahtev, potreb in želja. Odločite se za izbiro, ki vam najbolj ustreza.

Dodatna oprema

Z namenom postavitve najbolj optimalnega dodatnega prostora za vas, ponujamo tudi vrsto dodatne opreme, kot so razsvetljava, ogrevanje in hlajenje ter notranja oprema. S produkti Losberger De Boer in našimi storitvami boste postavili popolnoma funkcionalen dodatni prostor v skladu z vašimi potrebami in zahtevami.

Za dodatne informacije o naših šotorih za izredne razmere in tehnično svetovanje, smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirajte nas: info@vmc21.com ali 01 292 77 60.

Pin It on Pinterest