Produkt Napihljiv šotor TAG NG 5A 2D
Leto 2020
Lokacija Ptuj
Naročnik Splošna bolnišnica Ptuj
Zaradi prisotnosti epidemije novega koronavirusa (covid-19) so se v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj odločili, da poleg obstoječega objekta postavijo začasni dodatni prostor. Ker je eden izmed najpomembnejših ukrepov proti širjenju koronavirusne bolezni ohranjanje varnostne razdalje, se je ogromno bolnišnic in drugih zdravstvenih organizacij soočilo s pomanjkanjem prostora. Naši napihljivi šotori in drugi modularni objekti so hitra, varna in zanesljiva rešitev za hiter odziv na prostorsko stisko.
Napihljiv šotor z bolniškimi posteljami in dodatno opremo

V Splošni bolnišnici Ptuj so se zaradi prostorske stiske odločili za postavitev dodatnega prostora, v katerem lahko nemoteno in varno opravljajo zdravstvene storitve. Splošni bolnišnici Ptuj smo v ta namen dobavili napihljiv šotor TAG NG, ki je namenjen dodatnemu zdravstvenemu prostoru z bolniškimi posteljami in vso dodatno opremo. Poskrbeli smo za hlajenje in gretje ter talni sistem (pod), ki omogoča enostavno čiščenje in dezinficiranje. Šotor je tako na voljo za uporabo v vseh vremenskih razmerah.

Primerjava napihljivega šotora in klasične kontejnerske rešitve
  • Hitrejša postavitev
  • Cenovno ugodnejša postavitev
  • Prostorska prilagodljivost
  • Modularnost

Napihljivi šotori TAG imajo v primerjavi s kontejnerskimi rešitvami nekatere pomembne prednosti. Napihljiv šotor je zagotovo hitrejša, cenovno ugodnejša in prostorsko bolj prilagodljiva rešitev.

Stroški postavitve napihljivih šotorov so nižji kot pri postavitvi kontejnerja, ki za postavitev zahteva uporabo dvigala. Hkrati je postavitev napihljivega šotora tudi hitrejša, saj lahko v večini primerov šotor postavi ena oseba z uporabo električnega kompresorja v manj kot 10 minutah. Napihljiv šotor TAG NG je prostorsko zagotovo bolj ugodna rešitev, saj v širino meri 5,6 metra, medtem ko je največja širina klasičnih kontejnerjev le 2,5 metra. Poleg tega modularna zasnova napihljivih šotorov omogoča povezovanje šotorov v različnih smereh in s tem ustvarjanje individualnih prostorskih rešitev.

Za dodatne informacije o napihljivjih šotorih in ostalih prostorskih rešitvah za zdravstvo, smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirajte nas: info@vmc21.com ali 01 292 77 60.

Pin It on Pinterest