V boju proti širjenju okužbe s COVID-19 je socialno distanciranje eden najpomembnejših ukrepov. Zaradi tega so zdravstvene organizacije primorane zagotoviti dovolj prostora za ohranjanje varne razdalje med bolniki in osebjem ter hkrati poskrbeti za nemoteno opravljanje zdravstvenih storitev in nege.

Hiter odziv na prostorsko stisko zaradi epidemije s koronavirusom

Naši napihljivi šotori so zasnovani za hiter in prilagojen odziv na stisko s prostorom. Zaradi izjemno hitre in enostavne postavitve (manj kot 10 minut od namestitve do uporabe), so napihljivi šotori TAG uporabni kot zdravstveni prostori, reševalne postaje, nastanitev za hiter odziv, prostori za nujno medicinsko pomoč, poveljniška mesta ter premične oziroma začasne bolnišnice.

Enostavna uporaba šotora v vseh vremenskih razmerah

Šotori TAG so enostavni za uporabo in imajo odlično odpornost proti vetru. Sistem pritrjevanja ohranja šotor zasidran tudi v najzahtevnejših vremenskih razmerah in na vseh vrstah terena.

Napihljiv šotor je mogoče z električnim kompresorjem za napihovanje postaviti v samo nekaj minutah, za večino konstrukcij pa je potrebna le ena oseba. Šotore lahko zapakirate, da jih je mogoče ročno prenesti na kraj uporabe. Zahvaljujoč svoji modularni zasnovi so šotori lahko med seboj povezani v različnih smereh. Napihljivi šotori TAG so primerni za kratkotrajno in dolgoročno uporabo, odvisno od vaših potreb.

Začasne prostorske rešitve za bolnišnice in zdravstvo

Napihljivi šotori TAG so hitra in varna rešitev za bolnišnice in druge zdravstvene organizacije, ki se soočajo s pomanjkanjem prostora. Visokokakovostni šotori so primerni za dodatne zdravstvene prostore z bolniškimi posteljami in vso potrebno dodatno opremo. V šotoru je mogoče postaviti postelje na način, da je zagotovljena varna razdalja med bolniki ter omogočen nemoten prehod osebja po prostoru.

Za dodatne informacije o napihljivjih šotorih in ostalih prostorskih rešitvah za zdravstvo, smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirajte nas: info@vmc21.com ali 01 292 77 60.

Pin It on Pinterest