Produkt Prireditveni šotor maxiflex P1 Arcum Emporium
Leto 2017
Lokacija Ljubljana
Naročnik Lucky Luka d.o.o.

V Ljubljani je zaživela interaktivna ledena dežela. Ledene površine v izmeri 3000 m² omogočajo najbolj priljubljene zimske aktivnosti in prvovrstne izkušnje: osrednje LED-light drsališče, malo NHL hokejsko drsališče, ledeni tobogan, pisto za curling, ledene steze, otroški kotiček, donut-ring, kabino za fotografiranje, radar hitrosti, gostinsko ponudba, izposojo drsalk in rekvizitov, sejemsko ponudba ter bogat program na in ob ledu.

Koncept projekta je drugačen kot smo jih bili pri nas vajeni do sedaj. Poleg največjega drsališča v Sloveniji in raznovrstnih zimskih aktivnosti, ledena dežela ponuja tudi bogat program z dodano vrednostjo. K enakemu cilju stremimo tudi mi! S postavitvijo arhitekturno dovršenih mobilnih objektov uresničujemo želje naročnikov in obiskovalcem ponujamo izjemne izkušnje.

Eleganca in izvirnost na enem od najsodobnejših ledenih projektov v Evropi

Glavni prireditveni prostor

Šotor Losberger De Boer maxiflex P1 Arcum Emporium

Dvonadstropni prireditveni objekt z ukrivljeno streho in teraso obiskovalcu omogoča povsem novo doživetje. Pogled s terase na interaktivno ledeno deželo je naravnost fantastičen! Objekt je namenjen nakupu vstopnic, gostinski ponudbi ter druženju s poslovnimi partnerji, prijatelji in družinskimi člani.

Izposojevalnica drsalk in rekvizitov

Šotor Losberger De Boer multiflex P7 Arcum

Šotor z ukrivljeno streho in steklenimi stranicami je vrhunska prostorska rešitev za izposojevalnico na sodobnem drsališču. Ogrevanje šotora s steklenimi stranicami je povsem enostavno v primerjavi z ogrevanjem šotora s PVC ponjavami. Prijazen ogrevan prostor daje obiskovalcu občutek domačnosti, videz ukrivljene strehe pa lepo dopolnjuje koncept ledene dežele.

Pokrito hokejsko drsališče

Šotor Losberger De Boer maxiflex P1 Arcum

Za vse hokejske navdušence smo v ledeni deželi postavili pokrito hokejsko drsališče. Najem pokritega hokejskega drsališča je omogočil obiskovalcem vseh starosti vrsto nepozabnih druženj v športnem duhu.

Pin It on Pinterest